Forebyggelse med CardioFit

CF_stig_patient

Styr på åreforkalkning … med CardioFit

Forebyggelse betaler sig, og her er CardioFit ultralyd virkelig noget, der giver mening. Fakta er, at næsten alle med tiden får lidt åreforkalkning, men det er ekstremt individuelt, hvem der aflejrer meget og dermed har en øget risiko for alle de sygdomme som følger af åreforkalkning. Kolesterol målt i blodet er en rettesnor men tager rigtig ofte fejl og siger sjældent noget om den virkelige risiko. Rigelig åreforkalkning skyldes primært en arvelig tendens og forkert livsstil – ofte i kombination. Det gode er at, hvis man holder åreforkalkningen helt nede kan død, blodpropper og dens følgesygdomme – også demens – undgås.

Hvad og hvorfor: Med smertefri højteknologisk ultralydsscanning af dine blodårer, kan CardioFits specialuddannede læge nøjagtigt se, om du i VIRKELIGHEDEN aflejrer risikable mængder af kolesterol… eller bare har lidt høje kolesteroltal i dit blod. Mange mennesker har nemlig let forhøjede kolesterolværdier, uden nævneværdig åreforkalkning – og for at komplicere det yderligere kan man også have risikable aflejringer trods normalt kolesterol – men uden en ultralydsscanning kender ingen den virkelige risiko. Derfor får mange medicin, som ikke behøver det, mens andre får for lidt.

Får du allerede kolesterolmedicin kan du selvfølgelig bare fortsætte med at tage medicinen, men hvis du har bivirkninger eller bare ønsker at se om du kan undvære kolesterolmedicin – og måske kan nøjes med en sund kost – er CardioFit ultralydsscanning absolut noget for dig.

Scanningen er ikke dækket af Sygesikringen og koster 1500 kr for klinikkens patienter og 2000 kr for andre.

Scanningen laves af specialuddannede læger,

Book tid (link)

Forside – CardioFit